Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs
 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger

8000 serie SpeedPro Max XC8047/01 – Steelstofzuiger

Philips | v.a. €389,51

Met extra turbo-miniborstel voor o.a. dierenharen, spleetmondstuk, geïntegreerde borstel en extra filter

 • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
 • Barcode: 8710103910091

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
bol.com
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis €469,00 Naar aanbieder
BuyBay Retourkansjes
Shopscore: 8.9
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis €389,51 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Haal de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis met de Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij kun je tot wel 70 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken.

Goed om te weten:

Wanneer de accu van de steelstofzuiger boven op de steelstofzuiger zit, kun je makkelijk onder meubels stofzuigen en is de steelstofzuiger licht genoeg om op te tillen om het plafond te kunnen zuigen. Echter, de steelstofzuiger is nu zwaarder voor normaal gebruik op de vloer. Het gewicht van deze stofzuiger is 2,7 kg.

Haren blijven in borstel hangen
Het 360 graden-mondstuk heeft een roterende borstel, dus het kan gebeuren dat lange haren om de roterende borstel vast komen te zitten. De roterende borstel is echter eenvoudig uit het 360 graden-mondstuk te verwijderen en zonder schaar of mes proper te maken. Omdat de borstelharen in groeven zijn geplaatst, kun je borstel eenvoudig reinigen door de vastzittende haren (al knijpend) van de borstel te trekken.

 1. Open het deksel van het mondstuk en verwijder de borstel.
 2. Knip met een schaar haren, draadjes en ander vuil weg dat zich om de borstelrol heeft verzameld.
Verliezen zuigkracht

Om te zorgen dat de Series 7000 en 8000 de optimale zuigkracht behouden, is het aan te raden om 1 keer per maand de motorfilter te reinigen. De motorfilter is wasbaar en kan onder de kraan worden uitgespoeld. Laat de motorfilter minimaal 24 uur drogen voordat je weer aan de slag gaat. Als de motorfilter versleten is, dan kun je ook een nieuwe losse filter bestellen via www.philips.com (FC5005/01)

 1. Verwijder de stofemmer uit het apparaat.
 2. Verwijder het filter onder de stofemmer. Opmerking: Dit filter bestaat uit een normaal filter en een schuimscheider. Het normale filter kan niet worden gereinigd. De schuimscheider kan met water worden gereinigd.
 3. Verwijder de schuimscheider van het normale filter.
 4. Reinig de schuinscheider met water en wacht tot deze volledig droog is.
 5. Maak het normale filter schoon door het leeg te kloppen.
 6. De schuimscheider moet volledig droog zijn voordat je deze terugplaatst in het apparaat. Plaats het normale filter en de schuimscheider op elkaar en plaats ze terug in de stofemmer.
Meegeleverde accessoires:
 • Spleetmondstuk: Voor het makkelijk schoonmaken van kleine hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen
 • Geïntegreerde borstel op de steel: Een in de buis geïntegreerde opzetborstel die je altijd bij de hand hebt. Op deze manier kun je snel en eenvoudig verder schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken als nauwe kieren en het plafond
 • Extra filter
Extra mondstuk:
 • Turbo-miniborstel: Hiermee maak je gemakkelijk zachte oppervlakken zoals banken, kussens en matrassen schoon. De borstel is ook ideaal voor het verwijderen van dierenhaar
Standaardmondstuk:
 • 360 graden mondstuk: Wanneer je aan het schoonmaken bent, wil je dit zo snel en effectief mogelijk doen. Het unieke 360 graden mondstuk zuigt 99,7% van al het stof en vuil met iedere beweging op, zodat er niets achterblijft en elke beweging telt.

De belangrijkste kenmerken van Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01:

Led-verlichting: Stof, pluizen, haar en kruimels zijn gemakkelijk te zien en te verwijderen dankzij LED-lampen in het SpeedPro Max-mondstuk. Het LED-mondstuk brengt zelfs moeilijk zichtbaar stof.

Tot 70 minuten gebruikstijd: Tot wel 70 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 25,2V Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. In de turbostand kun je maar liefst 28 minuten schoonmaken, maar liefst 2x keer zo lang iedere andere steelstofzuiger.* In de normale stand gaat de batterij tot 35 minuten mee en in de ECO-stand kun tot 70 minuten zonder onderbrekingen schoonmaken. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Smart Digital Display: Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan. Daarnaast geeft het display aan wanneer het tijd is om de motorfilter te vervangen of te reinigen. Hierdoor kun je altijd genieten van een maximale performance. SpeedPro Max komt met een handige schuifknop, die niet continue ingedrukt hoeft te worden. Dit resulteert in extra comfort, wendbaarheid en gebruiksgemak tijdens het stofzuigen.

Geïntegreerde accessoires: De verschillende accessoires zijn eenvoudig en met één klik te gebruiken. Klap de geïntegreerde borstel op de steel om en je kunt snel en eenvoudig verder schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond. Door de steel te verwijderen, is SpeedPro Max eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 360 graden mondstuk direct op het apparaat om van SpeedPro Max een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken.

Snel en krachtig gebruik: SpeedPro Max is extreem goed gebalanceerd, flexibel en eenvoudig te manoeuvreren. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je in een lagere hoek en zelfs helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken. Hierdoor kun je zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen.

Eenvoudig en hygiënisch te legen: De stofemmer is eenvoudig te verwijderen en hygiënisch, zonder stofwolken, te legen.

Wasbare motorfilter: Het geavanceerde filtersysteem blaast schone lucht terug de ruimte in, en zorgt voor een continue hoge luchtstroom en sterke zuigkracht.

Kleine gemotoriseerde turboborstel: Klik de gemotoriseerde mini-turboborstel op de steel om hardnekkig vuil (zoals huisdierenharen) te verwijderen van meubilair zoals stoelen en banken. De mini-turboborstel is compact, krachtig en effectief.

Digitale PowerBlade motor: De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht. Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen. Registreer SpeedPro Max binnen drie maanden na aankoop op Philips.com voor 3 jaar additionele garantie op de digitale PowerBlade motor.

Powercyclone 10: Deze steelstofzuiger komt met de nieuwe PowerCylone 10 technologie voor zakloze stofzuigers. De krachtige PowerCyclone 10 zorgt voor een effectieve scheiding van lucht en vuil, waardoor SpeedPro Max langer zijn hoge zuigkracht behoudt. Dit gebeurt in 3 efficiënte stappen: 1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat lucht en vuil snel de PowerCyclone in de lucht snel de PowerCyclone in, 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer, 3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

Meer informatie:

 • Het 360 graden-mondstuk geschikt is voor harde en zachte vloeren, zelfs zonder van mondstuk te veranderen.
 • Geen zuigkracht verliezen? Maak het motorfilter heel eenvoudig per maand schoon door deze onder de kraan te houden. Bekijk de handleiding voor meer informatie.
 • De steelstofzuiger is ook geschikt om de groffe vuildeeltjes op te zuigen.
 • Ook geschikt voor huisdierharen op te zuigen.

Maak uw hele huis schoon op de Turbo-stand

 • Gaat tot 2x langer mee dan andere merken in Turbo-stand*
 • Maak meer dan 125 M2 grondig schoon met 1 volle batterij
 • 70 minuten gebruikstijd, dankzij de krachtige 25.2V Li-ion batterij
 • Reinig tot wel 99,7% van stof en vuil met elke beweging**

Hoge luchtstroom voor continue sterke zuigkracht

 • PowerCyclone 10 zorgt voor een langdurig krachtige performance
 • De PowerBlade motor is ontworpen voor hoge luchtstroom (>1100 l/min)
 • De wasbare motorfilter zorgt voor een langdurige krachtige performance

Schoonmaken zonder onderbrekingen

 • Geïntegreerde kruimelzuiger, spleetmondstuk en borstel op de steel
 • Schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken
 • De stofemmer is eenvoudig en hygiënisch te legen zonder stofwolken
 • Gemotoriseerde mini-turboborstel reinigt stoffen oppervlakken

Product specificaties

Merk Philips
Model SpeedPro Max XC8047/01
Kleur Zwart
Geluidsniveau 84 dB
Type stofopvang Zakloos
Inhoud opvangreservoir 0,6 liter
Hepa luchtfilter Geen HEPA-filter
Gebruikstijd laagste stand 70
Gebruikstijd hoogste stand 28
Oplaadbaar Ja
Oplaadtijd 300 minuten
Voedingstype Adapter/ lichtnet
Voltage 25,2 V
Draadloos Ja
Type zuigmond Turbozuigmond | Combizuigmond
Gewicht 6,1 kg

Instellingen en functies

Aan/uit-schakelaar Ja
Geschikt voor vloeistoffen Nee
Muur montage Ja
In hoogte verstelbaar Ja
Parkeerstand Ja
Oplaadbaar Ja
Dweilfunctie Geen dweilfunctie
Led verlichting zuigmond Ja
Plaatsing stofreservoir Boven
Standen Laag | Middel | Turbo

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Inclusief geïntegreerde kruimelzuiger Ja
Verpakkingsinhoud Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01

Product informatie

Artikelnummer XC8047/01
Gewicht verpakking 6130 gram
Afmetingen verpakking 39 x 82 x 16 cm
Product afmetingen (h x b x l) 22 x 26 x 117 cm
Verpakkingsinhoud Philips 8000 serie SpeedPro Max XC8047/01
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Reparatie type Carry-in
Taal garantiebewijs Nederlands
Taal handleiding Universeel

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
Gewicht stofzuiger 2.7 kg
Uitzonderingen fabrieksgarantie X

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Philips

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.